Copyright 2004 - DS Studio.
Wszystkie prawa zastrzeżone.
Kontakt z Webmasterem

Zbratani węgierskim smakiem!
Dziesiąte spotkanie miłośników kuchni świata w ramach projektu "Gotowanie w AfreeKANIE" stało się doskonałą okazją do zaprezentowania Gościom pokazu kulinarnego tradycyjnych dań węgierskich.

Gotowanie w AfreeKANIE

Choć kuchnia tego kraju jest dobrze znana w całej Europie i ceniona również w Polsce, często zmodyfikowane receptury potraw, niewiele mają wspólnego z oryginalnym przysmakiem. Aromatyczne zioła i przyprawy, dobrodziejstwo sezonowych warzyw i dostępnych bez trudu mięs, zaowocowały zdecydowaną sympatią wobec serwowanego w AfreeKANIE rozgrzewającego i sycącego leczo, idealnego na jesienny obiad, czy rodzinną kolację.

Gotowanie w AfreeKANIE

Przygotuj węgierskie leczo samodzielnie - pobierz przepis. Spróbuj - inni już kosztowali!

23 października 2009

Powrót

 

 

AKTUALNOŚCI | O KANIE | NASZE PROPOZYCJE | PARTNERZY | KONTAKT
Start E-mail