W pełnej gotowości na szaleństwo
karnawałowych wieczorów!
Kusząco i ciekawie, smacznie i zaskakująco, zdrowo i szybko, elegancko i bez wysiłku - tak zaprezentowały się karnawałowe przekąski w czasie ostatniego spotkania miłośników kulinarnych przygód.
18 stycznia o godz. 18.00 w restauracji AfreeKANA odbyło się kolejne spotkanie w ramach projektu pn. "Gotowanie w AfreeKANIE". Trwający właśnie karnawał i mnożące się okazje do wzajemnych odwiedzin, prywatek, szalonych pląsów na parkiecie stały się świetną okazją do zaprezentowania karnawałowych przekąsek. Te okazały się doskonałe zarówno na kameralną "domówkę" jak i pieczołowicie zaplanowane przyjęcie. Tego wieczoru w AfreeKANIE prym wiodły pyszności z ciasta francuskiego. I co najważniejsze, tak przygotowane smakołyki, choć zachwycają oko gości - można je przygotować w kilka minut, oszczędzając energię na wieczorną zabawę.
Nie brałeś jeszcze udziału w spotkaniach miłośników kulinarnych przygód?
Sprawdź, jak smacznie i ciekawie było w miniony wtorek i dołącz do uczestników projektu już 15 lutego o godzinie 18.00. Tym razem smakosz i kulturoznawca w jednej osobie zaprezentuje karnawałowe, odpustowe słodkości z różnych stron świata.
A w oczekiwaniu na kolejne spotkanie przygotuj francuskie paszteciki z serem, brokułami i orzechami lub z serem camembert i borówkami -
pobierz przepisy. Spróbuj - inni już kosztowali!
Wstęp i udział w spotkaniach jest bezpłatny!
20 stycznia 2011
Powrót
|