Copyright 2004 - DS Studio.
Wszystkie prawa zastrzeżone.
Kontakt z Webmasterem

Gotowanie w AfreeKANIE!
Owoce leśne w roli głównej!

W miniony wtorek, 17 czerwca, w restauracji AfreeKANA odbyło się szóste, a zarazem ostatnie przed wakacjami, spotkanie miłośników kuchni. Tym razem, w czasie "Gotowania w AfreeKANIE", uczestnicy warsztatów poznali przepisy na desery - ciasta i tarty - z owocami leśnymi.

Gotowanie w AfreeKANIE

Barbara Surmacz-Dobrowolska, prowadząca "Gotowanie w AfreeKANIE", dla zobrazowania różnorodności zastosowania owoców leśnych, zaproponowała przepis na bałagan z owoców leśnych - malin, jeżyn, jagód i serka mascarpone, udekorowany listkami świeżej mięty. Ten prosty deser zachwycił Uczestników spotkania swoim smakiem i zapachem, a co więcej, łatwością przygotowania!

Gotowanie w AfreeKANIE

Przygotuj BAŁAGAN Z OWOCÓW LEŚNYCH - pobierz przepis.
Spróbuj - inni już kosztowali!

Wszystkim Uczestnikom kulinarnych spotkań "Gotowania w AfreeKANIE", którzy towarzyszyli nam podczas wieczorów ze smakiem w tym sezonie autorskiego projektu, serdecznie dziękujemy za udział.
Życzymy, aby wakacje zaspokoiły głód podróży i dostarczyły wielu - także kulinarnych - wrażeń, by obfitowały w smakowite chwile z bliskimi! Do zobaczenia wkrótce!

18 czerwca 2014

Powrót

 

 

AKTUALNOŚCI | O KANIE | NASZE PROPOZYCJE | PARTNERZY | KONTAKT
Start E-mail