Copyright 2004 - DS Studio.
Wszystkie prawa zastrzeżone.
Kontakt z Webmasterem

Gotowanie w AfreeKANIE!
Owoce leśne w roli głównej!

Restauracja AfreeKANA zaprasza na czerwcowe spotkanie miłośników kuchni w ramach projektu pn. "Gotowanie w AfreeKANIE". We wtorek, 17 czerwca o godz. 18.00 uczestnicy warsztatów poznają przepisy na lekkie, świeże i orzeźwiające potrawy z owoców leśnych!

Gotowanie w AfreeKANIE

W zależności od pogody i nasłonecznienia, sezon na borówki, jagody, jeżyny, maliny i poziomki trwa od połowy czerwca do końca września. Owoce leśne kuszą nas swoim wyglądem i zapachem, ale przede wszystkim są one nieocenionym źródłem witamin, minerałów, błonnika i najsilniejszych przeciwutleniaczy.

Gotowanie w AfreeKANIE

Każdy, kto 17 czerwca o godz. 18.00 odwiedzi restaurację w budynku KANY skosztuje przygotowane potrawy, a także otrzyma szereg cennych wskazówek kulinarnych oraz przepisy do kolekcjonowania.

Ponieważ projekt "Gotowanie w AfreeKANIE" cieszy się bardzo dużym zainteresowaniem, liczba miejsc na pokaz kulinarny jest ograniczona.

Wstęp i udział nieodpłatny!

12 czerwca 2014

Powrót

 

 

AKTUALNOŚCI | O KANIE | NASZE PROPOZYCJE | PARTNERZY | KONTAKT
Start E-mail