Gotowanie w AfreeKANIE!
Owoce leśne w roli głównej!
Restauracja AfreeKANA zaprasza na czerwcowe spotkanie miłośników kuchni w ramach projektu pn. "Gotowanie w AfreeKANIE". We wtorek, 17 czerwca o godz. 18.00 uczestnicy warsztatów poznają przepisy na lekkie, świeże i orzeźwiające potrawy z owoców leśnych!

W zależności od pogody i nasłonecznienia, sezon na borówki, jagody, jeżyny, maliny i poziomki trwa od połowy czerwca do końca września. Owoce leśne kuszą nas swoim wyglądem i zapachem, ale przede wszystkim są one nieocenionym źródłem witamin, minerałów, błonnika i najsilniejszych przeciwutleniaczy.

Każdy, kto 17 czerwca o godz. 18.00 odwiedzi restaurację w budynku KANY skosztuje przygotowane potrawy, a także otrzyma szereg cennych wskazówek kulinarnych oraz przepisy do kolekcjonowania.
Ponieważ projekt "Gotowanie w AfreeKANIE" cieszy się bardzo dużym zainteresowaniem, liczba miejsc na pokaz kulinarny jest ograniczona.
Wstęp i udział nieodpłatny!
12 czerwca 2014
Powrót
|