| 
 Gotowanie w AfreeKANIE! 
Owoce leśne w roli głównej!
 	
 Restauracja AfreeKANA zaprasza na czerwcowe spotkanie miłośników kuchni w ramach projektu pn. "Gotowanie w AfreeKANIE". We wtorek, 17 czerwca o godz. 18.00 uczestnicy warsztatów poznają przepisy na lekkie, świeże i orzeźwiające potrawy z owoców leśnych!  
  
W zależności od pogody i nasłonecznienia, sezon na borówki, jagody, jeżyny, maliny i poziomki trwa od połowy czerwca do końca września. Owoce leśne kuszą nas swoim wyglądem i zapachem, ale przede wszystkim są one nieocenionym źródłem witamin, minerałów, błonnika i najsilniejszych przeciwutleniaczy. 
  
Każdy, kto 17 czerwca o godz. 18.00 odwiedzi restaurację w budynku KANY skosztuje przygotowane potrawy, a także otrzyma szereg cennych wskazówek kulinarnych oraz przepisy do kolekcjonowania. 
Ponieważ projekt "Gotowanie w AfreeKANIE" cieszy się bardzo dużym zainteresowaniem, liczba miejsc na pokaz kulinarny jest ograniczona.
  
Wstęp i udział nieodpłatny!
 
12 czerwca 2014 
                        Powrót 
                       |