Wino i śpiew!
Włoska biesiada pod słońcem Toskanii
Pierwszy pokaz kulinarny w kolejnym sezonie "Gotowania w Afreekana" zaskoczył Gości restauracji smakiem Toskanii, włoskiej krainy słynącej z zabytków i kuchni, podanym na talerzu.

Pokaz przyciągnął miłośników kuchni włoskiej, ale i ciekawych nowych doznań kulinarnych. Prym w czasie wieczoru wiodły aromatyczne grzanki - niby nic specjalnego, bo i składniki dobrze znane w polskiej kuchni, ale za to jak skomponowane!
Harmonia różnorodnych smaków i zapachów nie tylko wypełniła wnętrze AfreeKANY, ale i wyzwoliła ciepły klimat restauracji, przywodząc na myśl minione wakacje. Niełatwo było naszym Gościom zapomnieć o włoskiej, beztroskiej biesiadzie okraszonej przysmakami, do której nawiązała degustacja specjału wieczoru.

Przygotuj grzanki toskańskie samodzielnie - pobierz przepis. Kolejne "Gotowanie w AfreeKANIE" już 19 października! Zapraszamy na wieczór z... DYNIĄ! To tradycyjne i mało doceniane warzywo zaskoczy Gości swoją nową, nieznaną postacią.
Wstęp i udział w spotkaniach jest bezpłatny!
22 września 2010
Powrót
|