Smak lata zagościł w AfreeKANIE
Spotkanie z kuchnią malowniczej Chorwacji zainaugurowało nowy sezon projektu pn. "Gotowanie w AfreeKANIE". Chorwackie przysmaki przywołały nie tylko na myśl, bo i na podniebienie, smak beztroskiego lata.
To spotkanie mamy za sobą, ale już zapraszamy na kolejne, z kuchnią węgierską - 20 października o godz. 18.00.
Prostota zaczarowana w niedościgniony smak, połączona z odrobiną fantazji kulinarnej i idąca w parze w tym co zdrowe i tak ważne dla każdego organizmu - tak dała się poznać Gościom AfreeKANY 15 września kuchnia chorwacka. Morszczuk w białym winie i sosie śmietanowym podawany z panierowaną cukinią przypadł Uczestnikom pokazu do gustu i co ważne okazał się potrawą łatwą i szybką w przygotowaniu.
Przygotuj morszczuka w białym winie i panierowaną cukinię samodzielnie - pobierz przepis. Spróbuj - inni już kosztowali!
21 września 2009
Powrót
|