| 
 Gotowanie w AfreeKANIE! 
Dodatki do grillowanych mięs!
 	
				  
 W miniony wtorek, 20 maja, w restauracji AfreeKANA odbyło się piąte w tym roku spotkanie smakoszy kuchni. Tym razem, w czasie "Gotowania w AfreeKANIE", uczestnicy warsztatów poznali nietuzinkowe przepisy na dodatki do grillowanych mięs. 
   
Barbara Surmacz-Dobrowolska, prowadząca wieczory kulinarne, zaprezentowała dodatki do grillowanych mięs w niecodziennej odsłonie. 
Pojawiła się sałatka z  warzyw, która doskonale sprawdzi się nie tylko jako dodatek, ale także jako danie główne. Wśród niebanalnych dodatków do grillowanych mięs znalazły się  także dipy, sosy czy, tajemnicze, tabule. 
W czasie wieczoru kulinarnego nie zabrakło cennych rad, jak zwykłe popołudnie w ogrodzie czy na działce przekształcić w pyszne towarzyskie spotkanie, które zostanie w pamięci uczestników na długo, nawet po zakończonym sezonie na grilla.
  
  
 
Nie brałeś jeszcze udziału w spotkaniach miłośników kulinarnych przygód? 
Dołącz do projektu już 17 czerwca o godzinie 18.00. W roli głównej zaprezentujemy owoce leśne!
  
Czekając na kolejne spotkanie, przygotuj sałatkę z ziemniaków - 
 pobierz przepis.  Spróbuj - inni już kosztowali!
  
Wstęp i udział w spotkaniach jest bezpłatny!
 
21 maja 2014 
                        Powrót 
                       |