Karnawałowy zawrót głowy!
Gotowanie w AfreeKANIE - smacznie, kolorowo, zachęcająco - tak zaprezentowały się karnawałowe przekąski z różnych zakątków świata, proponowane Gościom pokazu kulinarnego w czasie ostatniego spotkania miłośników kuchni.
19 stycznia o godz. 18.00 w klubie AfreeKANA odbyło się dwunaste już spotkanie w ramach projektu pn. "Gotowanie w AfreeKANIE". Tym razem restauracja zaprezentowała zarezerwowane na okazję karnawałowych balów, prywatek i towarzyskich spotkań, przekąski. Tych miniaturowych, przewidzianych jako dodatek do wspólnej zabawy, dań na jeden kęs nie powinno zabraknąć na stole, gdy mowa o karnawale.
Pyszne, świeże i chrupiące paluchy z aromatycznym nadzieniem z anchois i faszerowana cykoria, przygotowane i degustowane w czasie spotkania, idealnie zaprezentują się wśród innych przekąsek i koktajli. Jako, że okazały się proste i szybkie w przygotowaniu, na pewno będą doskonałą ozdobą
i urozmaiceniem stołów naszych Gości.
Nie brałeś jeszcze udziału w spotkaniach miłośników kuchni świata?
Sprawdź, jak smacznie i ciekawie było w miniony wtorek i dołącz do uczestników projektu już 16 lutego o godzinie 18.00. Tym razem kucharz restauracji i smakosz kulturoznawca pokażą, jak przygotować tradycyjne japońskie sushi.
A czekając na kolejne spotkanie przygotuj paluchy z anchois i faszerowaną cykorię samodzielnie - pobierz przepis.
Spróbuj - inni już kosztowali!
Wstęp i udział nieodpłatny!
21 stycznia 2010
Powrót
|