Gotowanie w AfreeKANIE!
Dodatki do grillowanych mięs - warzywa, sałatki, dipy!
Restauracja AfreeKANA zaprasza na majowe spotkanie miłośników kuchni w ramach projektu pn. "Gotowanie w AfreeKANIE". We wtorek, 20 maja o godz. 18.00 uczestnicy warsztatów poznają przepisy na oryginalne, świeże i smaczne dodatki do grillowanych mięs.
Grill jest doskonałą okazją do przygotowania różnych gatunków mięsa w lekki i smaczny sposób. Grillowane mięso może być jednak jeszcze zdrowsze z odpowiednio skomponowanymi dodatkami - świeżymi warzywami, sałatkami lub dipami, których bazę stanowi oliwa z oliwek lub jogurt. A wszystko to doprawione aromatycznymi ziołami.
Pomysłów na dodatki do mięs grillowanych jest bardzo dużo - wystarczy odrobina inspiracji, by urządzić naprawdę wielką ucztę.
Każdy, kto 20 maja o godz. 18.00 odwiedzi restaurację w budynku KANY skosztuje przygotowane potrawy, a także otrzyma szereg cennych wskazówek kulinarnych oraz przepisy do kolekcjonowania.
Ponieważ projekt "Gotowanie w AfreeKANIE" cieszy się bardzo dużym zainteresowaniem, liczba miejsc na pokaz kulinarny jest ograniczona.
Wstęp i udział nieodpłatny!
16 maja 2014
Powrót
|